Кутовий після затримання чиновниці з МінАП: Оновлення команди - неминуче

Кутовий після затримання чиновниці з МінАП: Оновлення команди - неминуче

Укрінформ
Мінагрополітики співпрацює зі слідством у справі затриманої на хабарі начальниці одного з відділів міністерства та готове разом довести справу до кінця.

Про це заявив у середу міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий, повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

«Вкотре переконався, оновлення команди – неминуче. Я вже неодноразово казав: всі порушники матимуть справу з правоохоронцями – це моя принципова позиція», - зазначив міністр.

Очільник міністерства наголосив, що відомство вже співпрацює зі слідством та готове разом довести цю справу до кінця.

Кутовий також подякував НАБУ та СБУ за чіткі та злагоджені дії під час затримання чиновниці. «Дякую НАБУ та СБУ за те, що дають людям із попередньої команди зрозуміти: я маю нульову толерантність до корупції. І буду й надалі всіляко сприяти, в тому числі і спільному, проведенню очищення в міністерстві», - заявив Кутовий.

Як повідомляв Укрінформ, співробітники Служби безпеки України викрили на хабарництві начальницю одного з відділів Міністерства аграрної політики та продовольства. Вона вимагала від підприємця 150 тис. дол. за сприяння перемозі у тендері на покупку державного сільгосппідприємства. Співробітники спецслужби спільно з Національним антикорупційним бюро та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою затримали чиновницю у столиці на службовій стоянці міністерства під час отримання всієї суми хабара. Начальницю відділу затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Найближчим часом їй буде оголошено про підозру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-