Савченко каже, що вже встигла з’їздити до окупантів без їх відома

Савченко каже, що вже встигла з’їздити до окупантів без їх відома

Укрінформ
Народний депутат України Надія Савченко вже відвідувала непідконтрольні Україні території Донбасу  і готова їхати на перемовини про звільнення українських заручників до лідерів бойовиків.

Про це вона заявила на прес-конференції у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я готова та їздила (на непідконтрольні території. - ред.), просто про це не знають самоназвані представники ні "ЛНР", ні "ДНР". Я заходила на територію за лінію розмежування і спілкувалася з людьми і чула їхні проблеми, просто я не їздила до Донецька і Луганська", - сказала Савченко.

Вона також підтвердила готовність вести перемовини із самопроголошеними ватажками бойовиків на окупованих територіях про звільнення українських в'язнів, про що заявляла раніше, незважаючи на те, чи гарантуватимуть їй особисту безпеку.

"Я вже тисячу разів заявляла без всякого піару, що готова працювати, що готова туди їхати - з прикриттям, без прикриття, -  щоб був результат, тому що всі чудово розуміють, що життя людини - це найцінніше. Я готова вести перемовини з лідерами "ЛНР", "ДНР" -   за ці слова я відповідаю. Я готова, і я поїду", - заявила Савченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-