Порошенко запросив нову британську прем’єрку в Україну

Порошенко запросив нову британську прем’єрку в Україну

Укрінформ
Позиція Великої Британії щодо санкцій проти Російської Федерації залишається незмінною: санкції мають зберігатися, поки не буде повністю виконано Мінські домовленості.

Про це заявила прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей під час телефонної розмови з Президентом України Петром Порошенком, повідомляє прес-служба Глави держави.

"Тереза Мей підтвердила, що позиція Великої Британії щодо санкцій проти Росії незмінна: санкції мають залишатися, поки не буде повністю виконано Мінські домовленості", - йдеться у повідомленні.

Глава уряду Великої Британії також наголосила на твердій відданості політиці невизнання анексії Криму з боку Росії.

Порошенко висловив вдячність британському уряду за тверду позицію на підтримку суверенітету та територіальної цілісності України.

Під час розмови сторони обговорили актуальні питання двосторонньої та міжнародної співпраці у контексті рішення Великої Британії про вихід з ЄС. Так, сторони висловили зацікавленість у розширенні економічної співпраці між Україною та Британією.

Обговорювалися також питання продовження британської фінансової та експертної допомоги у впровадженні реформ в Україні та тренуванні Збройних Сил України.

Крім того, Президент привітав Мей з призначенням на посаду прем’єра Великої Британії. Глава держави також запросив нового прем’єра Англії відвідати Україну з візитом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-