Марушевська: Для змін у митній сфері - треба змінити керівництво

Марушевська: Для змін у митній сфері - треба змінити керівництво

Укрінформ
Начальник Одеської митниці ДФС України Юлія Марушевська вважає, що для змін у митній сфері треба змінити керівництво Фіскальної служби.

Про це вона сказала на прес-конференції на тему: "Публічний звіт про хід реалізації проекту "Відкритий митний простір" на Одеській митниці", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Для того, щоб розпочались зміни у митній сфері необхідно змінити керівництво, це не тільки мої слова, а це слова і українського бізнесу, це слова і наших міжнародних партнерів. Мені здається, що вже час приймати рішення", - зазначила Марушевська.

Вона також зазначила, що вже отримала 4 догану від керівництва ДФС, "остання догана стосується того, що не були усунені недоліки попередніх трьох доган".

Окрім цього, вона нагадала, що нею було подано позови до суду проти керівника ДФС Романа Насірова щодо порушення законодавства стосовно організації конкурсу на посади начальників митних постів на Одеській митниці.

"У нас є судові позови щодо проведення конкурсу керівництвом Державної фіскальної служби на посади, які відносяться до компетенції начальника митниці. За новим законом про державну службу саме Одеська митниця має оголошувати конкурс і проводити його. Зараз конкурс оголошено і проведено без жодного нашого представника, в цій конкурсній комісії немає жодного представника Одеської митниці", - зазначила Марушевська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-