Шкіряк сподівається, що цього разу застави Єфремову не буде

Шкіряк сподівається, що цього разу застави Єфремову не буде

Укрінформ
Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк переконаний, що колишньому керівнику фракції ПР Олександру Єфремову інкримінують кілька статей, серед яких і тяжкі, що не передбачають вихід під заставу.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Якщо буде інкримінована йому стаття фінансування тероризму, то така тяжка стаття вже не передбачає внесення застави і він може опинитись за гратами без можливості вийти під заставу. Зараз оголошена одна стаття, але я переконаний що статей, які будуть інкримінуватись Єфремову, буде декілька, і безперечно всі вони тяжкі», - сказав він.

На своїй сторінці у Facebook Шкіряк зазначив, що затримання Єфремова «дуже позитивний і обнадійливий сигнал».

«Маю надію, що цього разу він отримає реальний строк ув'язнення і надовго сяде за грати. Бо має відповідати за кількома тяжкими статтями, в тому числі за зазіхання на територіальну цілісність України», - написав він.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу в аеропорту «Бориспіль» з квитком на Відень був затриманий колишній керівник фракції ПР Олександр Єфремов.

Раніше Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що екс-керівника фракції ПР Єфремова затримано за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-