Вбивство Бузини: ГПУ обіцяє відсторонити керівника розслідування

Вбивство Бузини: ГПУ обіцяє відсторонити керівника розслідування

Укрінформ
Станіслава Гущесова, старшого групи прокурорів у кримінальному провадженню щодо вбивства журналіста Олеся Бузини буде відсторонено, а на його місце призначать іншого працівника.

Про це інформує прес-служба ГПУ.

"Щодо розслідування кримінального провадження за фактом вбивства журналіста Олеся Бузини Генеральна прокуратура України уповноважена заявити. Старшого групи прокурорів у даному кримінальному провадженні Станіслава Гущесова буде відсторонено та призначено іншого працівника", - зазначається у повідомленні.

Крім того, у Генпрокуратурі заявили, що одними із визначальних для результатів слідства будуть висновки експертиз, які здійснюються за зразками забору крові, відібраними з дозволу суду.

"Наразі в Київському науково-дослідному інституті судових експертиз тривають ряд генетичних експертиз, мета яких підтвердити або спростувати співпадіння генетичних ознак підозрюваних Андрія Медведька та Дениса Поліщука з профілями ДНК, які були вилучені з автомобіля на місці події", - розповіли в ГПУ й додали, що якщо результати експертизи підтвердять ідентичність ДНК підозрюваних - справу передадуть до суду, якщо ж ні - імовірно закриють.

"Генеральна прокуратура заявляє, що слідство позбавлено будь-якої упередженості і буде грунтуватися виключно на результатах судово-медичних експертиз та інших зібраних доказах", - запевнили у відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-