ЦВК сформувала новий Ірпінський виборчком

ЦВК сформувала новий Ірпінський виборчком

Укрінформ
Центральна виборча комісія сформувала новий склад Ірпінської міської виборчої комісії Київської області у складі 17 осіб.

Про це йдеться у прес-релізі прес-служби ЦВК, який є у розпорядженні Укрінформу.

«Розглянувши подання місцевих організацій політичних партій, про утворення депутатських фракцій яких оголошено на першій черговій сесії Верховної Ради України восьмого скликання, та зареєстрованих у встановленому законом порядку у відповідній адміністративно-територіальній одиниці місцевих організацій політичних партій щодо кандидатур до складу Ірпінської міської виборчої комісії Київської області, Комісія сформувала новий склад цієї комісії у кількості 17 осіб», - йдеться у прес-релізі.

Як повідомляв Укрінформ, 26 липня ЦВК достроково припинила повноваження усього складу Ірпінської виборчої комісії Київської області у зв'язку з одноразовим грубим порушенням закону "Про місцеві вибори". Таке рішення було аргументовано тим, що Ірпінський міськвиборчком відмовився розглядати подання Київської обласної організації політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" про заміну одного з членів Коцюбинської селищної виборчої комісії, чим і порушив закон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-