Томенко програв суд БПП і звернеться до Євросуду

Томенко програв суд БПП і звернеться до Євросуду

Укрінформ
Вищий адміністративний суд України відмовив у задоволенні позову Миколи Томенка щодо визнання неправомірним рішення з'їзду партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» про дострокове припинення його повноважень як народного депутата.

Про це інформує прес-служба БПП.

«Колегія Вищого адміністративного суду України у складі головуючого судді Вербицької О.В., суддів Моторного О.А., Островича С.Е., Степашка О.І., Усенко Є.А. постановила відмовити у задоволенні адміністративного позову М.Томенка до партії “Блок Петра Порошенка «Солідарність», - ідеться в повідомленні.

У свою чергу, Томенко у заяві, розміщеній на особистому сайті політика, зауважив, що надалі оскаржуватиме рішення про позбавлення його депутатського мандату в Європейському суді з прав людини.

Як повідомляв Укрінформ, Миколу Томенка і Єгора Фірсова, які вийшли з фракції БПП у парламенті, позбавили депутатських повноважень на закритому з'їзді партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" 25 березня. Пізніше Центральна виборча комісія прийняла рішення про складення їх мандатів, і вже 29 березня на засіданні Верховної Ради спікер оголосив про припинення депутатських повноважень Томенка і Фірсова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-