ЦВК прийняла протоколи з Херсонської та Чернігівської областей

ЦВК прийняла протоколи з Херсонської та Чернігівської областей

Укрінформ
Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування в семи одномандатних виборчих округах на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року по № 183 виборчому округу  (Херсонська область) та № 206 виборчому округу (Чернігівська обл.).

Про це зазначається на офіційному сайті ЦВК

"Сьогодні для подальшого опрацювання було прийнято відповідний протокол  про підсумки голосування від ОВК одномандатного виборчого округу № 183 (Херсонська область). Водночас, після опрацювання прийнятого раніше протоколу про підсумки голосування ОВК одномандатного виборчого округу № 206  ЦВК доручила цій комісії підготувати та надати протокол з поміткою "Уточнений" не пізніше 21 липня 2016 року. Таким чином, станом на 20 липня Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування від ОВК двох одномандатних виборчих округів, зокрема № 183, № 206", - йдеться в повідомленні. 

Крім того, ЦВК внесла зміни до єдиного кошторису видатків окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України ОВО № 183 на 2016 рік.

Також затверджено рішення вказаної виборчої комісії щодо виконання повноважень членів цієї комісії на платній основі. 

Як повідомляв Укрінформ, проміжні вибори до ВР проходили в семи одномандатних округах: №№23 (Волинська обл.), 27 (Дніпропетровська обл.), 85 (Івано-Франківська обл.), 114 (Луганська обл.), 151 (Полтавська обл.), 183 (Херсонська обл.), 206 (Чернігівська обл.).

Голосування проходило на 1142 дільницях. До Верховної Ради балотувався 371 кандидат, 85 із них висунуто політичними партіями, а 286 - шляхом самовисування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-