Парубій: Добре пам'ятаю Шеремета ще з Майдану

Парубій: Добре пам'ятаю Шеремета ще з Майдану

Укрінформ
Убивство відомого журналіста Павла Шеремета - це чергова спроба залякати українців.

Таку думку висловив Голова Верховної Ради Андрій Парубій на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні вранці я дізнався про загибель Павла Шеремета - це шок. У центрі Києва цинічно підірвали автомобіль журналіста. Українців укотре хочуть залякати, хочуть залякати українських журналістів. Показове, цинічне вбивство журналіста - це виклик українській демократії та правоохоронній системі», - заявив спікер.

Парубій розповів, що знав загиблого журналіста особисто й дуже добре пам'ятає його на Майдані.

Він висловив співчуття рідним Шеремета та закликав правоохоронців якнайшвидше розслідувати цей злочин і покарати винних.

«Як Голова Верховної Ради України закликаю правоохоронні органи невідкладно розслідувати цей злочин та покарати замовника і виконавців. Зло має бути покарано», - підкреслив Парубій.

Нагадаємо, сьогодні у Києві близько 7.30 внаслідок вибуху автомобіля загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Машина вибухнула на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка навпроти ресторану швидкого харчування "МкДональдс".

В останні роки Шеремет працював в "Українській правді". За інформацією видання, машина належала власниці УП Олені Притулі, але її в цей час в автомобілі не було. Головний редактор «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик пов'язує загибель Шеремета з його професійною діяльністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-