Фесенко вважає, що за вибухом машини мала слідувати атака на УП

Фесенко вважає, що за вибухом машини мала слідувати атака на УП

Укрінформ
Політолог Володимир Фесенко не виключає, що підкладення вибухового пристрою в машину, яка належить Олені Притулі, було замахом на неї, щоб потім здійснити атаку на "Українську правду".

Таку думку він висловив у коментарі Укрінформу. 

"Павло був людиною поміркованою, він не був помічений у якихось конфліктних ситуаціях, якихось політичних, інформаційних чи корпоративних війнах. Тому важко сказати, хто був зацікавлений у тому, щоб його вбити, і знайти якусь версію, хоча, безумовно, можна вигадувати і "білоруський слід", і якийсь інший. Але те, що це була машина Олени Притули, безумовно, вже викликає підозри і теж може викликати версію, що це міг бути замах на неї, що це могла бути спроба прибрати її, щоб потім здійснити атаку на "Українську правду", - сказав Фесенко.

Він додав, що версія замаху на Притулу теж може розглядатися, але це вже справа слідства розібратися у тому, що сталося, хто може бути замовником і виконавцем цього жахливого вбивства.

Як повідомляв Укрінформ, в середу вранці в центрі Києва вибухнув автомобіль, внаслідок вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Машина вибухнула на розі вулиці Богдана Хмельницького й Івана Франка.

Автомобіль, у якому їхав Шеремет, належав керівнику "Української правди" Олені Притулі, але її в той час в автомобілі не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-