В Укрнафті Коломойського скоротили 20% управлінців

В Укрнафті Коломойського скоротили 20% управлінців

Укрінформ
ПАТ «Укрнафта» у процесі реструктуризації компанії на 20% скоротила чисельність персоналу центрального апарату.

Про це повідомляється на офіційному сайті ПАТ «Укрнафта».

«У процесі реструктуризації на 20% була оптимізована чисельність персоналу центрального апарату. При цьому ми забезпечили індивідуальний підхід до кожного співробітника і виплату гідної компенсації в повній відповідності з українським законодавством і Колективним договором», - йдеться у повідомленні.

Крім того, у процесі реструктуризації кількість управлінських рівнів скоротили в два рази.

«Ми чітко зафіксували функціональний розподіл і персональну відповідальність, усунули дублювання функцій і ліквідували інститут заступників. Зміни торкнулися всіх підрозділів і впроваджувалися за єдиними правилами і стандартами. При розробці організаційного дизайну були використані кращі світові практики індустрії», - інформує Укрнафта.

«Я вірю, що реформи дозволять Укрнафті стати сильним гравцем на ринку нафти і газу України - конкурентною компанією і гідним роботодавцем для своїх співробітників. За два місяці ми оновили структуру, тепер вона повною мірою відповідає стратегії компанії і кращим світовим практикам. Ми налагодили взаємодію в команді і переорієнтували перспективних співробітників на нові напрями роботи, зокрема в сфері управління трансформаційними проектами», - прокоментував голова правління ПАТ «Укрнафта» Марк Роллінс.

На переконання Роллінса, первинний аналіз показав, що існуюча модель управління загалом не відповідає сучасним вимогам.

Довідка. ПАТ «Укрнафта» - державне нафтовидобувне підприємство. Контрольний пакет акцій 50% +1 акція належить НАК «Нафтогаз України», ще 42% акцій належить олігарху Ігорю Коломойському.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-