Парубій підбив підсумки сесії: Рада може працювати

Парубій підбив підсумки сесії: Рада може працювати

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що український парламент працює і є дієздатним і лише за останню, четверту сесію, ухвалив близько 450 актів.

Про це він зазначив, закриваючи нинішню сесію ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За період цієї сесії було прийнято 450 актів. Нагадаю, тільки цього липневого тижня, коли всі говорили, що депутатів не буде в залі і не буде кому голосувати, у вівторок (12 липня - Ред.) ми прийняли 12 рішень, у четвер (14 липня - Ред.) - 16 рішень. Це ілюстрація дієздатності парламенту, це наша відповідь агресору в тому числі", - підкреслив Парубій.

За словами спікера, Верховна Рада сьогодні ухвалює необхідні закони, в тому числі й для оборонної сфери, боротьби з корупцією тощо.

Голова ВР наголосив, саме ефективна робота парламенту свідчить про поразку «плану Б» Кремля, відповідно до якого Росія планувала провести дестабілізацію внутрішньополітичної ситуації всередині нашої держави.

"Український парламент продемонстрував, що він може протистояти глобальним викликам під час війни, бо головне і найбільше завдання Кремля в гібридній війни - це кинути Україну в хаос безвладдя, створити умови для перевиборів у Верховну Раду", - зауважив Парубій.

Нагадаємо, сьогодні голова ВР закрив четверту сесії Верховної Ради восьмого скликання, п'ята сесія розпочнеться 6 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-