У

У "Батьківщині" стверджують, що дрон запустили для діла

Укрінформ
Представники фракції "Батьківщина" запустили в сесійній залі дрон, аби відстежити факти неперсонального голосування парламентаріями

Про це народний депутат від «Батьківщини» Іван Крулько розповів журналістам у кулуарах ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Такий дрон дає можливість проконтролювати, чи є неперсональне голосування, чи його немає», - пояснив Крулько ситуацію.

За його словами, під час попередніх голосувань у його однопартійців виникла підозра про кнопкодавство, тож вирішено було запустити такий літальний апарат, який відеофіксує з повітря те, що відбувається в залі.

У свою чергу народний депутат від фракції «Батьківщина» Альона Шкрум пообіцяла передати цей дрон на фронт.

«Думаю, що цю ганьбу (кнопкодавство. - Ред.) треба припиняти, і ми вдаватимемося до радикальних дій. А ця маленька штучка (дрон. - Ред.) піде на фронт», - додала вона.

Нагадаємо, під час обговорення на ранковому засіданні парламенту законопроекту про НКРЕКП у сесійній залі запустили дрон. Деякі депутати казали, що це зробив представник «Батьківщини» Ігор Луценко.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що розцінює запуск дрона у сесійній залі як спробу зірвати засідання парламенту. А його перший заступник Ірина Геращенко звернулася до Регламентного комітету з проханням розглянути на засіданні цю ситуацію та покарати народних депутатів, які принесли літальний апарат до ВР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-