Рада спробує створити ТСК щодо Донбасу

Рада спробує створити ТСК щодо Донбасу

Укрінформ
Народні депутати у середу розглянуть проект постанови про утворення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради з питань стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій та Луганській областях. 

Це передбачено порядком денним парламенту на середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Депутати також планують розглянути ряд законопроектів щодо електронних комунікацій в Україні, зокрема, проект закону про електронні комунікації; питання внесення змін до Бюджетного, Податкового та Митного кодексів України щодо електронних комунікацій.

Крім того, народні обранці розглянуть проект закону про внесення зміни до статті 13 Закону України "Про охорону дитинства" щодо посилення соціального захисту багатодітних і прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу; пропозиції Президента до Закону "Про внесення змін до Закону України "Про житлово-комунальні послуги" щодо нарахування субсидій пенсіонерам та інвалідам".

У середу парламенту також запропоновано включити до порядку денного та прийняти рішення з приводу проекту постанови про звернення Верховної Ради України до Палати представників Конгресу Сполучених Штатів Америки щодо початку розгляду законопроекту № 5094 "Акт стабільності і демократії в Україні". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-