Порошенко прибув до Польщі для участі у Саміті НАТО

Порошенко прибув до Польщі для участі у Саміті НАТО

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко прибув до Республіки Польща, де візьме участь у  Саміті НАТО.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави

"Президент Петро Порошенко прибув з візитом до Республіки Польща, де 8–9 липня візьме участь у заходах Саміту НАТО на запрошення Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга", - йдеться у повідомленні.

У Варшаві Глава держави візьме участь у засіданні Комісії «Україна – НАТО» на рівні глав держав та урядів, а також Саміті Альянсу щодо Афганістану.

Запланована також зустріч у форматі «Велика п’ятірка плюс Україна» за участі Президента України Петра Порошенка, Президента США Барака Обами, Федерального Канцлера Німеччини Ангели Меркель, Президента Франції Франсуа Олланда, Прем’єр-міністра Великої Британії Девіда Кемерона та Прем’єр-міністра Італії Маттео Ренці.

Програмою візиту передбачена низка двосторонніх зустрічей Президента з лідерами провідних іноземних держав, які братимуть участь у Саміті НАТО, зокрема з Президентом Турецької республіки Р.Т.Ердоганом, Президентом Польщі А.Дудою, Президентом Фінляндії С.Нііністьо, Прем’єр-міністром Нідерландів М.Рютте.

За результатами комісії «Україна-НАТО» Президент України та Генеральний секретар НАТО Є.Столтенберг проведуть спільну зустріч з представниками ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-