Кобзон заперечує, що водив Онищенка до Путіна

Кобзон заперечує, що водив Онищенка до Путіна

Укрінформ
Кремлівський співак і депутат Йосиф Кобзон стверджує, що не зустрічався з українським нардепом Олександром Онищенком, ба більше - не знайомий з ним.

Про це він сказав у телефонній розмові з журналістом ТСН.

Зокрема, на запитання, чи зустрічався він з українським нардепом, Кобзон перепитав: "А хто це такий - Олександр Онищенко?" - і додав: "Я його не знаю, і ні з ким не зустрічався".

"Такого не було, звичайно, це все неправда, як завжди", - резюмував Кобзон.

Як повідомлялося, раніше видання ZN.UA з посиланням на власні джерела поширило інформацію про те, що Онищенко нібито через Кобзона намагається отримати аудієнцію в адміністрації президента РФ.

5 липня Верховна Рада зняла недоторканність з нардепа Онищенка. Цього ж дня Онищенко заявив, що перебуває у Австрії та готується до Олімпіади. Але згодом повідомив, що про виступ на змаганнях вже не думає, а хоче отримати політичного притулку у Великій Британії.

15 червня детективами НАБУ та прокурорами САП в рамках розслідування корупційної схеми з перепродажу газу, видобутого в рамках спільної діяльності з державним підприємством "Укргазвидобування", було здійснено 37 обшуків у Львові, Дніпрі та Києві. Фігуранти газової схеми завдали державі збитків на 3 млрд грн, з яких 1,6 млрд – це кошти, отримані в результаті перепродажу газу посередниками та виведені через фіктивні підприємства.

Одним з організаторів розкрадання державного газу називають Олександра Онищенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-