Порошенко: Ми боротимемося за звільнення кожного українця

Порошенко: Ми боротимемося за звільнення кожного українця

Укрінформ
Президент Петро Порошенко зустрівся з полковником Збройних Сил Іваном Без’язиковим, якого вчора було звільнено з полону бойовиків, та наголосив, що звільнення українських громадян з полону бойовиків є одним із головних завдань сьогодні.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави

"Ми будемо боротися за повернення кожного українця. Незалежно від того, це полковник, рядовий чи волонтер, чи цивільний", - заявив Порошенко.

Він зазначив, що щоденно заслуховує доповіді голови і представників СБУ, Уповноваженого Президента з питань мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях Ірини Геращенко щодо ситуації з громадянами, які перебувають у полоні на окупованих територіях та у Росії.

Президент зазначив, що операція зі звільнення полковника з полону була непростою через блокування Росією процесу обміну. Він нагадав, що процес обміну 25-ти українських заручників на 50 бойовиків був заблокований у Мінську.

"Незважаючи на те, що це зайняло довгий час - те, що ви повернулися додому, це є і наша служба, і офіцери сприймають як справжню перемогу, адже до цього багато людей доклало чимало зусиль", - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-