Керрі приїде у Київ не сам, а з Нуланд

Керрі приїде у Київ не сам, а з Нуланд

Укрінформ
Помічник глави Держдепартаменту США Вікторія Нуланд увійде до складу делегації на чолі з держсекретарем Джоном Керрі, яка прибуде до Києва 7 липня.

Про це офіційно повідомило в середу зовнішньополітичне відомство США, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Помічник держсекретаря США у справах Європи і Євразії Вікторія Нуланд супроводжуватиме державного секретаря США Джона Керрі під час його візитів до Тбілісі (Грузія), Києва (Україна) та Варшави (Польща)", - зазначається в документі.

Нуланд є однією з ключових фігур адміністрації Барака Обами, яка опікується безпосередньо напрямом Європи і Євразії. Зокрема, 22-24 червня вона провела окремі переговори з керівництвом України, а також Росії. Однією з ключових тем цих перемовин було обговорення шляхів повної імплементації Мінських домовленостей, передусім російською стороною.

Очікується, що під час перебування у Києві 7 липня американська делегація проведе зустрічі з Президентом Петром Порошенком, Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, а також лідерами українських політичних сил з метою "обговорення прогресу реформ, імплементації Мінських домовленостей та інших питань".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-