У БПП сподіваються, що завтра Рада запрацює попри

У БПП сподіваються, що завтра Рада запрацює попри "блокаду"

Укрінформ
Лідер фракції Петра Порошенка Ігор Гринів заявив, що парламент завтра працюватиме, ухвалюватиме закони, але трибуни силою розблоковувати не стануть.

Про це він розповів журналістам за результатами наради у спікера, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Не знаю, що таке силою розблоковувати (трибуну - Ред.), будемо працювати, це я знаю точно. Завтра треба голосувати, завтра треба працювати... Зранку не буде консультацій, зранку буде робота», - сказав Гринів.

За його словами, роботу розпочнуть навіть за умови заблокованої трибуни, й першими законопроектами будуть винесені ті, що пов'язані з армією, спецконфіскацією. Також, за його словами, в ході засідання повинні будуть змінити раду НБУ.

«Цей день повинен бути продуктивним», - переконаний лідер БПП.

Він підтвердив, що наразі обговорюється пропозиція наступного тижня працювати не в пленарному режимі, а далі сесію не закривати, скликаючи парламентаріїв у міру підготовки й винесення до сесійної зали узгоджених рішень.

«Сесія не припинятиме своєї роботі й на літні канікули. Вона буде у черговому стані, постійних засідань не буде, аби в міру підготовки законопроектів ми могли виходити на результативні рішення», - розповів Гринів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-