У будівництві тепер можна отримувати е-ліцензії

У будівництві тепер можна отримувати е-ліцензії

Укрінформ
Державна архітектурна будівельна інспекція та Держагентство з питань електронного урядування презентували електронну послугу - отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з будівництва.

Презентація відбулася на брифінгу в Будинку уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні ми зробили ще один важливий крок на шляху до запровадження е-урядування в Україні. Надання доступних, прозорих та некорупційних адмінпослуг, що досягається шляхом переведення їх в електронну форму, це те, що найбільше очікують громадяни та бізнес",- сказав голова Державного агентства з питань електронного урядування в Україні Олександр Риженко.

За його словами, донині документи на отримання ліцензій можна було подавати лише у паперовій формі особисто або ж поштою. Близько 70 суб'єктів звернення подавали документи або забирали їх, долаючи значні відстані на витрати та додаткові ресурси. А відтепер ситуація значно покращиться.

Подання документів на отримання ліцензій та внесення змін до переліку робіт здійснюється через електронну систему е-dabi.gov.ua, а також на єдиному державному порталі адмінпослуг poslugy.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-