Тимошенко вимагає до канікул розробити й ухвалити нові закони про тарифи

Тимошенко вимагає до канікул розробити й ухвалити нові закони про тарифи

Укрінформ
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко обіцяє донести вимоги учасників акції протесту проти підвищення тарифів до всіх рівнів влади. 

Про це вона заявила під час спілкування з мітингувальниками під Верховною Радою, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Кожне ваше слово я донесу до всіх рівнів влади і всієї країни. Будемо сподіватися, що наша спільна боротьба призведе до зрушень. Альтернативи цьому немає, альтернатива - це тільки не боротися", - сказала Тимошенко.

Вислухавши скарги протестувальників на високі тарифи і нужденне життя, Тимошенко зазначила, що зараз "неможливо жити всій країні". 

"Те, що ви прийшли, побачить уся країна. Значить, можна боротися і перемагати", - заявила лідер "Батьківщини".

У кулуарах парламенту вона заявила журналістам, що необхідно створити спільну робочу групу ВР і Кабміну для зниження тарифів на газ, тепло та електрику.

"З чим ми можемо погодитись: є три законопроекти, які впорядковують ситуацію з цінами на газ і з тарифами на тепло, гарячу воду, електроенергію. Треба створити робочу групу з урядом, і ми погоджуємось на таку робочу групу, і до кінця роботи цієї сесії, до поїздки депутатів на канікули, треба прийняти ці три закони і знизити реально ціну на газ, тепло, гарячу воду", - сказала Тимошенко.

Нагадаємо, представники фракцій "Батьківщини" та Радикальної партії сьогодні зранку заблокували президію та трибуну ВР з вимогами зниження ціни на газ і створення ТСК з розслідування офшорних скандалів.

Раніше Прем'єр-міністр Володимир Гройсман провів зустріч з лідерами фракцій і груп Верховної Ради, під час якої було досягнуто попередньої домовленості про створення робочої групи для аналізу ціноутворення на газ в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-