Мосійчук розказав, за що йому

Мосійчук розказав, за що йому "мститься" Луценко

Укрінформ
Народний депутат України Ігор Мосійчук переконаний, що генеральний прокурор Юрій Луценко уже за кілька днів може внести на розгляд парламенту нове подання про притягнення його до кримінальної відповідальності.

Про це він написав у Фейсбуці.

"За декілька днів генеральний прокурор Юрій Луценко може внести на розгляд парламенту нове подання про притягнення мене до кримінальної відповідальності, затримання і арешт. Це особиста помста за мою принципову позицію в Печерному суді столиці під час боротьби за визволення засновника "Айдара" Валентина Лихоліта "Баті", - написав Мосійчук.

Депутат повідомив, що Солом'янський райсуд столиці виніс рішення повернути обвинувальний акт у його справі Генеральній прокуратурі.

"Сьогодні Солом'янський райсуд вчергове витер ноги об закони і Конституцію України, адже провів засідання та виніс рішення в мою та моїх адвокатів відсутність. І це не дивно, адже в колегії суддів, яка розглядає мою справу, входить суддя Оксана Криворот, яка в 2011 році за вказівкою Януковича обирала запобіжний захід так званим "Васильківським терористам" - мені, Сергію Бевзу та Володимиру Шпарі", - наголосив він.

Мосійчук констатував, що має право оскаржити цю ухвалу суду в апеляційному порядку, але боїться, "що ГПУ дуже поспішає внести подання і арештувати мене".

"Враховуючи це, звертаюся до генерального прокурора Юрія Луценка з рекомендацією не танцювати на граблях, які залишив йому у спадок Шокін, і дотриматися всіх норм чинного законодавства, уважно вивчити матеріали моєї справи, вилучити з неї всі недопустимі і сфальшовані докази, дотримуватися процесуальних строків... В свою чергу даю слово українського націоналіста, не залишати країну і не ухилятися слідства", - резюмував депутат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-