Газові баталії в Раді: Тимошенко сказала, що її влаштує

Газові баталії в Раді: Тимошенко сказала, що її влаштує

Укрінформ
ВО «Батьківщина» вимагатиме створення у Верховній Раді тимчасової слідчої комісії щодо необгрунтованості тарифів та вивчення корупції в ПАТ «Укргазвидобування» та НАК «Нафтогаз України».

Про це лідер фракції Юлія Тимошенко наголосила під час засідання Погоджувальної ради керівників парламентських фракцій та комітетів, інформує прес-служба «Батьківщини».

«Батьківщина» переходить до найрадикальніших заходів, зокрема, вимагає створення у Верховній Раді ТСК щодо необгрунтованості тарифів та вивчення корупції в ПАТ «Укргазвидобування» та НАК «Нафтогаз України», - сказала Тимошенко.

За її словами, «Батьківщина» наполягає, щоб Верховна Рада ухвалила пакет із трьох законопроектів, що дозволить навести лад із тарифами на житлово-комунальні послуги.

Зокрема, йдеться про законопроекти щодо зниження ренти на видобуток газу для державної газовидобувної компанії, передачу газу українського видобутку на потреби населення, встановлення прозорої процедури формування тарифів на послуги ЖКГ.

«Нас влаштує повне голосування за це і підписання законопроектів, негайне зниження ціни на газ і, як наслідок, зниження тарифів на тепло та гарячу воду», - зазначила Тимошенко.

«Надра, газ, який видобувається в Україні, Укргазвидобування - вже обіцяні мегакорпораціям. І сьогодні такою ціною на газ складається надрентабельність 500-600 відсотків для того, щоб хтось на українських надрах міг заробляти надприбутки», - вважає народний депутат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-