Прокурор Кулик про допит у НАБУ: Більшої непрофесійності в житті не бачив

Прокурор Кулик про допит у НАБУ: Більшої непрофесійності в житті не бачив

Укрінформ
Військовий прокурор сил АТО Костянтин Кулик, який вийшов на перерву з допиту в Національному антикорупційному бюро (НАБУ), стверджує, що допит ведеться непрофесійно.

Про це він сказав у ефірі телеканалу "112 Україна".

«Чотири людини мене допитують. Більшої непрофесійності я ще не бачив у житті. Вони не знають ні законодавства, на КПК. Постійно порушують та тиснуть на мене», - сказав Кулик.

Він також розкритикував вручену йому 29 червня підозру: «Я більш непрофесійного документу в житті не бачив... Ця підозра виглядала як довідка загального нагляду. Я з неї не можу зрозуміти ні предмет злочину, у якому мене підозрюють, ні його об'єктивного боку. І вони мені зараз на цьому допиті мають це пояснити».

Нагадаємо, що 1 липня детективи Національного антикорупційного бюро України "встановили фактичне місцеперебування військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика та вручили йому погоджені Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою (САП) копії клопотань з матеріалами про застосування щодо нього запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням засобів контролю, а також відсторонення від займаної посади".

НАБУ та САП звинувачують військового прокурора сил Антитерористичної операції Костянтина Кулика у тому, що його видатки перевищують його доходи, і  в тому, що він приховує нові коштовні придбання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-