Гройсман: Вплив на мене олігархів явно перебільшений

Гройсман: Вплив на мене олігархів явно перебільшений

Укрінформ
Глава українського уряду Володимир Гройсман заперечує факт кулуарного прийняття рішень у керівництві країни, а також вплив на нього олігархів.

Про це він заявив кореспондентові Укрінформу. Інтерв'ю з прем'єр-міністром читайте на сайті агентства.

"Це перебільшення щодо "стратегічної вісімки" або "сімки". Щодо якихось таємних змов і рад. Це все, ну чесно кажучи, не відповідає дійсності", - заявив Гройсман.

Він підтверджує, що вище керівництво країни зустрічається і обговорює якісь питання розвитку держави або виклики. Але при цьому, наполягає Гройсман, "ні у кого немає ніякого права вето ні на що".

"Відповідаючи на звинувачення у впливі на нього олігархами, говорить: "у когосьо напевно є бажання видати бажане за дійсне".

При цьому Гройсман визнає, що у владі дуже багато популізму, дуже багато пліток, дуже багато заздрості і образ в політичному бомонді. Тим не менш, прем'єр впевнений, що людей, які щиро хочуть служити своїй країні, стає все більше. І він сам, за його словами, прийшов в уряд служити своїй країні, що має намір робити, спираючись на власний досвід, який говорить йому про те, що якщо правильно робити реформи, то буде успіх. "Ось я і хочу правильно робити реформи, щоб врешті-решт український громадянин відчув, що влада розуміє, чим живуть люди і намагається змінити ситуацію на краще", - говорить Володимир Гройсман, будучи впевненим, що вдасться домогтися успіху за кілька років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-