В ПАРЄ видали декларацію про спільні цінності з РФ – Ар’єв

В ПАРЄ видали декларацію про спільні цінності з РФ – Ар’єв

Укрінформ
Голова Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи, нардеп Володимир Ар'єв повідомив, що координуючий орган ПАРЄ видав декларацію про спільні цінності та рух назустріч з Російською Федерацією.

Про це парламентарій написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Після дебатів у Асамблеї, де переважна більшість делегатів висловилися проти загравання з РФ без виконання нею вимог, координуючий орган ПАРЄ видав декларацію про спільні цінності з РФ і про необхідність руху назустріч. Я та британець на знак протесту залишили засідання. Він ще й заявив, що саме через таку позицію Європи британські громадяни проголосували проти ЄС», - зазначив Ар'єв.

За його словами, після подібних рішень «кожен може робити, що йому заманеться і не зважати на Раду Європи, бо уникнення відповідальності є лише питанням часу».

Крім того, парламентарій висловив розчарування діями Президента ПАРЄ Педро Аграмунтом.

«Очевидно, більшість у Бюро Асамблеї так злякалися Brexit, що одразу перестали думати головою що роблять. Чи голову напекло - в Страсбурзі +35. І так, я розчарований Президентом ПАРЄ Аграмунтом, який нещодавно в Києві розповідав який він друг України», - додав Ар'єв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-