Гройсман скликає Кабмін

Гройсман скликає Кабмін

Укрінформ
Кабінет міністрів України у п’ятницю, 24 червня, збереться на чергове засідання. Наразі прес-службою анонсуються брифінги урядовців, присвячені результатам канадсько-українського бізнес-форуму, створенню зони вільної торгівлі між Канадою та Україною, а також щодо реформування дорожньої галузі.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі Кабміну.

Так, під час засідання уряду відбудеться брифінг за участю першого віце-прем'єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва, першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлії Ковалів, заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України – торгового представника України Наталії Микольської щодо результатів канадсько-українського бізнес-форуму, який пройшов у Торонто 20 червня 2016 року, та перспектив створення зони вільної торгівлі між Канадою та Україною.

Крім того, очікується брифінг за участю міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, в.о. голови Укравтодору Євгена Бараха, голови Укртрансбезпеки Михайла Ноняка та радника міністра інфраструктури України Яніки Меріло щодо реформування дорожньої галузі та ініціативи щодо впровадження «відкритого» міністерства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-