Онищенко: Хочу, щоб мені вручили підозру

Онищенко: Хочу, щоб мені вручили підозру

Укрінформ
Народний депутат Олександр Онищенко від групи “Воля народу” заявив, що він не мав наміру тікати з України.

Про це він повідомив у інтерв'ю “Українській правді”.

У відповідь на запитання про те, чи буде він тікати з країни, як його попередники, Онищенко відповів: “Ні, я навпаки хочу, щоб мені вручили підозру, щоб настав якийсь проміжок часу, щоб справа перейшла у судове розслідування”.

Він додав, що виїжджає з країни регулярно, майже кожного тижня. "На початку тижня я на пленарних засіданнях у Верховній Раді, а виїжджаю ближче до вихідних. Я майже кожного тижня на змаганнях. Зараз йде підготовка до Олімпійських ігор, залишилося практично півтора місяця. Такий у мене режим”, - сказав Онищенко.

За його словами, у день обшуку він був у приймальні до обіду, а потім полетів на змагання.

На запитання, чому він просто взяв і поїхав із країни під час обшуку, Онищенко наголосив: “У мене регулярно обшуки проводять. Це ж не перший обшук”.

Він також поскаржився на тиск з боку американського лобі на бізнес його сім'ї.

"Тиск відчуває бізнес, який належить моїй сім'ї. Працює серйозне американське лобі. Враховуючи те, що компанію "Укргазвидобування" збираються приватизувати, я так розумію, американці, і всі ці компанії їм просто не потрібні. Тому є бажання, щоб власники або продали всі ці компанії за якісь там гроші, або пішли і все віддали державі", - вважає Онищенко.

Як відомо, НАБУ провело обшук у приймальні народного депутата від “Волі народу” Онищенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-