Партія

Партія "Україна Славетна" оголосила кандидатів на довибори до Ради

Укрінформ
Політична партія "Україна Славетна" представила своїх кандидатів, які візьмуть участь у довиборах до Верховної Ради України.

Представлення кандидатів відбулось в Укрінформі, повідомляє кореспондент агентства.

"Ми хочемо привести до законодавчого органу молодь, щоб "світлі голови" залишались в Україні", - сказала голова ПП "Україна Славетна" Маріанна Мацола.   

За її словами, представники партії будуть утримуватись від критики опонентів, зосереджуючи свою увагу на втіленні конструктивних пропозицій, що дозволять подолати кризові явища у країні.

У свою чергу координатор проекту "Україна Славетна" Володимир Зубанов зауважив, що у партії є чітке бачення, куди треба йти. "Можна любити, бачити шлях, однак не мати організаторських здібностей. У нас вони є", - запевнив Зубанов, і підкреслив, що партія є логічним продовженням 10-річної діяльності громадської організації, головним завданням якої є пропагування історії і культури українського народу.

Учасники прес-конференції оприлюднили програму, з якою йдуть кандидати на довибори. Зокрема, партія акцентує увагу на п'яти принципах: всебічна підтримка української мови як єдиної державної; залишаючись унітарною державою, ми повинні передати більше повноважень і відповідальності в регіони; європейський шлях розвитку - довгостроковий орієнтир; поновлення і подальший захист територіальної цілісності держави - найважливіше завдання влади і обов'язок кожного громадянина; знищення корупції - запорука економічного розвитку.

На довибори від партії "Україна Славетна" підуть Валерій Богун - кандидат у народні депутати по виборчому округу №151 (Полтавська область); Надія Павлишин - кандидат у народні депутати по виборчому округу №114 (Луганська область); Павло Сергеев - кандидат у народні депутати по виборчому округу №27 (Дніпропетровська область); Володимир Демчук - кандидат у народні депутати по виборчому округу №23 (Волинська область); Яна Ковальова - кандидат у народні депутати по виборчому округу №183 (Херсонська область).

Партія "Україна Славетна" була зареєстрована 22 січня 2016 року.

Як повідомляло агентство, довибори у парламент заплановані на 17 липня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-