Співпраця з МВФ: Герасимов квапить із законами

Співпраця з МВФ: Герасимов квапить із законами

Укрінформ
Упродовж поточного пленарного тижня парламент має розглянути низку ініціатив Президента, які є складовою умовою продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом.

Про це в понеділок під час Погоджувальної ради заявив представник Президента у Верховній Раді Артур Герасимов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо співпраці з МВФ, Верховна Рада має розглянути законопроект (реєстраційний номер 3768) про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження системи автоматизованого арешту коштів у цивільному та господарському судочинстві та проект закону (реєстраційний номер 2413-а) про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо консолідації функцій з державного регулювання ринків фінансових послуг", - сказав Герасимов.

За його словами, протягом поточного пленарного тижня також потребують розгляду пропозиції Президента до законів України про внесення змін до закону України про державне оборонне замовлення, а також про внесення змін до закону про житлово-комунальні послуги щодо нарахування субсидій пенсіонерам та інвалідам.

Представник Президента також наголосив на необхідності розгляду одним із перших на поточному пленарному тижні законопроекту про визначення порядку формування, правового статусу та організації діяльності у відповідності до стандартів ЄС  Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). За словами Герасимова, відповідний законопроект спрямований на забезпечення виконання умов для отримання другого траншу макрофінансової допомоги від ЄС у розмірі 600 мільйонів євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-