Керівництву БПП пропонують призупинити членство Романчука в партії

Керівництву БПП пропонують призупинити членство Романчука в партії

Укрінформ
Рада Миколаївської територіальної організації партії БПП "Солідарність" звернеться до центрального апарату політсили з пропозицією призупинити членство в партії першого заступника голови Миколаївської ОДА Миколи Романчука, затриманого за хабар.

Таке рішення одностайно було ухвалене на засіданні ради територіальної організації партії, інформує прес-служба БПП.

"Рада Миколаївської територіальної організації партії БПП "Солідарність" звернеться до центрального апарату політичної сили з пропозицією призупинити членство в партії першого заступника голови Миколаївської ОДА Миколи Романчука до з’ясування обставин та прийняття рішення суду стосовно причетності посадовця до корупційних схем", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають члени ради, політсила не допускає будь-яких протизаконних вчинків партійців, але оскільки суд ще не дав остаточної оцінки вчинку Романчука, то пропонується призупинити його членство до з’ясування усіх обставин інциденту.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці припинили корупційну діяльність групи високопосадовців на чолі з першим заступником голови ОДА Миколою Романчуком. Вона вимагала хабар $92 тис. за надання дозволу з видобутку вапняку. Під час обшуків в маєтку першого заступника знайшли валізу з $300 тис. та велику кількість ювелірних виробів. Під будівлею співробітники спецслужби виявили мережу тунелів, в яких були сейфи із золотими зливками, старовинними іконами, антикваріатом.

Наразі у цій справі затримано двох людей. Це сам Романчук та заступник голови Єланецької РДА Олег Зайзбург. Обом обрані запобіжні заходи – тримання під вартою з можливістю внести заставу 5,5 млн грн та 1,5 млн грн відповідно.

 Фото: mk.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-