Савченко обіцяє розповісти в Раді про проблеми переселенців

Савченко обіцяє розповісти в Раді про проблеми переселенців

Укрінформ
Народний депутат України, Герой України Надія Савченко в Слов'янську пообіцяла переселенцям повідомити народним обранцям у Верховній Раді про проблеми переселенців, пов'язані з отриманням ними належних соціальних нарахувань.

Про це кореспондентові Укрінформу в понеділок повідомили місцеві жителі Слов'янська, а також підтвердили у Слов'янській міській раді.

«Сьогодні біля будівлі Слов'янської міськради Надя поговорила з жителями - тимчасовими переселенцями з окупованих територій. Людей перш за все хвилювали невиплати і затримки грошових допомог переселенцям, чиновницька тяганина в оформленні документів, у подовженні довідок, у небажанні чиновників знатися на кожній ситуації тощо», - сказали місцеві жителі, зазначивши, що «вона обіцяла допомогти».

У міськраді також повідомили, що Савченко «зустрілася з міським головою Вадимом Ляхом і обговорила питання щодо соціальних виплат тимчасово переміщеним особам», а також «записала прізвища депутатів, які обиралися від Слов'янська і пообіцяла повідомити їм у Верховній Раді, що зараз люди з окупованих територій мають проблеми з отриманням всіх соціальних нарахувань».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-