Довибори в Раду: ЦВК зареєструвала уже 28 кандидатів

Довибори в Раду: ЦВК зареєструвала уже 28 кандидатів

Укрінформ
Центральна виборча комісія (ЦВК) станом на 3 червня вже зареєструвала 28 кандидатів у народні депутати на проміжних виборах, які заплановані на 17 липня 2016 року.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

"Розглянувши заяви політичних партій про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, а також заяви громадян України про самовисування разом з іншими документами, Комісія зареєструвала 11 кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах (ОВО) на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року. А саме: Вовка І. (самовисування), Констанкевич І. (політична партія "Українське об'єднання патріотів - УКРОП") - в ОВО № 23, Жукова С., Тигова О. (самовисування), Хорішка Д. (політична партія Народний Рух України) - в ОВО № 27, Короля Р. (політична партія "УНА-УНСО"), Шевченка В. (політична партія "Українське об'єднання патріотів - УКРОП") - в ОВО № 85, Романенка В. (самовисування) - в ОВО № 183, Савченко І., Скварського О., Сокол М.(самовисування) - в ОВО № 206", - йдеться в повідомленні.

Комісія також затвердила частину обсягу коштів, необхідних на підготовку і проведення проміжних виборів народних депутатів України 17 липня 2016 року, на 19 млн 667 тис. 600 гривень. З них видатки Центральної виборчої комісії становили 3 млн 594 тис. 184 гривні, видатки на придбання паперу та витратних матеріалів для виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень - 104 тис. 100 гривень, видатки окружних виборчих комісій (ОВК) з виборів народних депутатів України, в тому числі видатки дільничних виборчих комісій (ДВК) - 15 млн 969 тис. 316 гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-