Порошенко запевнив, що його син у Президенти не збирається

Порошенко запевнив, що його син у Президенти не збирається

Укрінформ
«У мене для вас дуже приємна новина: мій син не збирається бути ані прем’єр-міністром, ані Президентом».

Таку заяву чинний голова держави зробив сьогодні на прес-конференції у Киеві, відповідаючи на запитання про кар’єру свого сина – Олексія Порошенка, нині депутата Верховної Ради.

Президент пояснив на прикладах нинішніх прем’єрів Канади та Японії які відповідно є синами колишніх прем’єр-міністрів Канади та Японії, що таке – нормальна світова практика.    

Втім він запевнив, що його власний син точно не збирається ставати ані Президентом України, ані прем’єром, й особисто у Порошенка немає упевненості, що син матиме бажання балотуватися ще на один депутатський термін.

«На відміну від інших, мій син переміг чесно на мажоритарному окрузі... Мій син не збирається бути ні президентом, ні прем'єр-міністром. Я не впевнений, що він другий раз захоче бути народним депутатом. Але він самостійна, відповідальна, доросла людина», - заявив Порошенко.

Президент зазначив, що «громадськості вирішувати, чим він відрізняється від інших дітей. Якщо він робить щось, що вам не подобається, то будь ласка». 

Як відомо, Олексій Порошенко був обраний по виборчому округу №12 у Вінницькій області на позачергових виборах народних депутатів Верховної Ради України, які відбулися 26 жовтня 2014 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-