Справу за

Справу за "чорну бухгалтерію" ПР Трепак мав завести два роки тому - Порошенко

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко вважає, що колишній перший заступник глави Служби безпеки України Віктор Трепак мав порушити кримінальну справу стосовно фігурантів тіньової фінансової діяльності Партії регіонів ще два роки тому.

Про це Президент сказав на прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я переконаний, що як кадровий офіцер СБУ Трепак був зобов'язаний або доповісти керівництву, або порушити кримінальну справу. Якщо вони були у нього (документи - ред.) два роки і він не порушував справу...Я сподіваюсь, що це не так, бо я буду дуже розчарований, бо це не схоже на Трепака", - сказав Президент

Порошенко додав, що як цивільна особа Трепак може робити що завгодно - передати документи журналістам чи в НАБУ. "Якщо йому хтось їх підкинув, і він побіг в НАБУ - це його право. Але зараз він повів себе як політик, а не як кадровий співробітник спецслужб", - підкреслив Глава держави.

Порошенко вважає, що ці матеріали є предметом розслідування спецслужб і справа має бути порушена СБУ. 

Як повідомляв Укрінформ, Національне антикорупційне бюро отримало від колишнього першого заступника голови СБУ Віктора Трепака 841 аркуш документів, які містять облік витрат Партії регіонів за період з 2008 по 2012 роки із зазначенням прізвищ та отриманих сум.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-