Парубій: для судової реформи створена вся законодавча база

Парубій: для судової реформи створена вся законодавча база

Укрінформ
Рішенням Верховної Ради була створена вся законодавча база для судової реформи.

Про це в інтерв'ю телеканалу "112 Україна" розповів Голова Верховної Ради Андрій Парубій.

"Вчора практично була створена вся законодавча база для судової реформи. Звичайно, будуть ще певні речі регламентні, тільки після цього я отримаю право підписати цей закон, але зміни до Конституції фактично вступлять в дію без будь-яких перешкод і створюється повна завершена законодавча база для реформування всієї судової системи", - сказав Парубій.

За його словами, довелося вести переговори з різними політичними силами, щоб закон про судову реформу був проголосований.

"З Опозиційним блоком я не вів переговорів, я вів переговори з тими політичними силами, які ви згадували - "Самопоміч і Радикальна партія. Це було питання, яке мало на меті об'єднати весь зал, всі фракції. Незалежно від того, яка їхня позиція по іншим політичним питанням", - сказав спікер.

Парубій наголосив, що питання судової реформи виходить за межі політичних дискусій, бо є надзвичайно важливим для всієї України.

"Питання реформи судів виходить за межі політичних дискусій, воно необхідне для кожного українця. Треба було об'єднати весь зал. На жаль, всього виконати не вдалося. Але, тим не менш, результат позитивний, і це важливо", - наголосив Парубій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-