Заступник Матіоса переконує, що не друг Клименкові

Заступник Матіоса переконує, що не друг Клименкові

Укрінформ
Заступник головного військового прокурора Володимир Жербицький спростував слова народного депутата Сергія Лещенка про те, що перебуває у дружніх відносинах із екс-міністром доходів та зборів Олександром Клименком.

Про це Жербицький заявив у середу під час брифінгу в Генпрокуратурі.

"З усією відповідальністю заявляю, що я в житті ніколи не бачив живого Клименка, щоб можна було або привітатися з ним, або поговорити. По службових справах ніколи, навіть наглядаючи за міліцією, мені не доводилося дзвонити Клименку. Я щасливий заявити, що ніколи з ним не розмовляв", - сказав Жербицький.

У цьому зв'язку він зазначив, що вимагає від народного депутата або надати докази його дружби з Клименком, або спростувати свої слова з трибуни Верховної Ради. "Виходячи з цього я вимагаю, щоб народний депутат Лещенко, якому властиво часто видавати такі заяви, надав докази того, що я перебуваю у дружніх стосунках з паном Клименком, а якщо у нього їх немає, то вимагаю, щоб він з трибуни Верховної Ради спростував цю заяву, бо для мене це образа", - підсумував заступник головного військового прокурора.

Як повідомляв Укрінформ, новопризначений генпрокурор Юрій Луценко призначив Станіслава Жербицького керівником групи прокурорів з розслідування економічних злочинів часів президентства Віктора Януковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-