Рада відкрилася: займеться дитячим відпочинком та роботою для випускників вишів

Рада відкрилася: займеться дитячим відпочинком та роботою для випускників вишів

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій відкрив пленарне засідання українського парламенту.  

У залі зареєструвалися 324 народні депутати, повідомляє кореспондент Укрінформу.

У середу Верховна Рада в повторному першому читанні розгляне законопроект про внесення змін до Закону України про вищу освіту щодо працевлаштування випускників.Це передбачено порядком денним на середу,.

Також на порядку денному Верховної Ради - внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо організації, оздоровлення та відпочинку дітей, збереження мережі дитячих оздоровчих закладів; проект закону щодо заходів, направлених на сприяння розвитку природно-заповідного фонду України; питання внесення змін до Цивільного кодексу України щодо права на зміну по батькові.

Крім того, у першому читанні народні депутати розглянуть проект закону «Про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо повноважень у сфері забезпечення професійно-технічної освіти»; питання внесення змін до Закону України «Про авторське право і суміжні права» щодо використання об'єктів авторського права в пародіях, попурі та карикатурах.

Після обіду в парламенті заплановані слухання на тему «Професійна освіта як складова забезпечення кваліфікованого кадрового потенціалу України: проблеми та шляхи вирішення».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-