Кличко попросив Меркель підтримати

Кличко попросив Меркель підтримати "безвіз" для України

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся у Люксембурзі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Зустріч відбулася у рамках політичної асамблеї на честь відзначення 40-річчя Європейської народної партії, повідомляє прес-служба КМДА.

"Ми говорили про необхідність пришвидшення ефективних реформ в Україні. Зокрема, про те, що великі очікування сьогодні на зміни в роботі прокуратури. І на них сподіваються як в Україні, так і на Заході. Також ішлося про необхідність продовження санкцій проти Росії. Ангела Меркель зазначила, що це – один з ефективних методів впливу на Росію. Оскільки не можна зневажати європейський порядок, який Росія порушила агресією на сході України та анексією Криму", – зазначив після зустрічі Кличко.

Він також звернувся до канцлера Німеччини щодо підтримки надання Україні безвізового режиму з ЄС.

"Ми розуміємо, що повинні виконати всі необхідні умови, досягти необхідних критеріїв. І показувати успішність реформ", – наголосив столичний голова.

На політичній асамблеї з нагоди 40-річчя Європейської народної партії, що проходить у Люксембурзі, європейські політичні лідери обговорюють стратегію та майбутнє Європейського Союзу. Зокрема, участь у заході беруть федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Європейської Ради Дональд Туск, президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер, голова групи ЄНП в Європейському парламенті Манфред Вебер та інші європейські політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-