У

У "Народному фронті" не певні, що Рада пропустить судову реформу

Укрінформ
Народний депутат від "Народного фронту" Леонід Ємець вважає, що зміни до Конституції в частині правосуддя можуть бути не проголосовані у Верховній Раді, бо там залишились представники старої системи Портнова - Ківалова. 

Про це Ємець заявив у понеділок під час "круглого столу", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Є величезні ризики, бо в цьому парламенті залишилися... дуже серйозні представники старої системи Портнова - Ківалова, вони разом виконують завдання, які їм малюють в країні-агресорі. Їхнє завдання розповсюджується через тих суддів, яких вони призначали на посади. Більшість суддів проходили через їхні комітети, через гроші, обіцянки. І ми бачимо, як у нас випускають сепаратистів, як у нас випускають злочинців. Старі представники системи Януковича почуваються захищеними, коли вони потрапляють до суду. Ризики шалені. Але це той момент, де Адміністрація Президента, уряд, народні депутати і громадськість дивляться в один бік і готові працювати" проти представників старої системи", - вважає Ємець.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 2 червня у Верховній Раді депутати мають прийняти зміни до Конституції у частині правосуддя, що дасть можливість проводити судову реформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-