У Раді вимагають від Бальчуна вийти на роботу в Укрзалізницю

У Раді вимагають від Бальчуна вийти на роботу в Укрзалізницю

Укрінформ
Новопризначений глава "Укрзалізниці" має нарешті приступити до виконання своїх обов'язків і з’явитися на робочому місці.

Про це заявив народний депутат від "УДАРу", голова комітету з питань транспорту Ярослав Дубневич під час засідання погоджувальної ради керівників фракцій та комітетів Верховної Ради.

"Новопризначений глава "Укрзалізниці" має нарешті приступити до виконання своїх обов'язків і з’явитися на робочому місці. 20 квітня на керівництво "Укрзалізницею" був призначений новий очільник Войцех Бальчун. 16 травня він був представлений колективу "Укрзалізниці". Досі його чомусь немає на робочому місці", - сказав він.

Дубневич наголосив, що 2 червня має відбутися засідання комітету Верховної Ради з питань транспорту на яке запрошений очільник "Укрзалізниці".

"Ми сподіваємося, що врешті-решт він приступить до виконання своїх обов'язків. Згідно з інформацією, яка озвучена, новий керівник "Укрзалізниці" отримуватиме зарплату в 3 рази більшу, ніж у Президента США, в 4 рази більше ніж у Ангели Меркель. Можливо він не має часу приступити до виконання своїх обов'язків? Можливо тоді новий конкурс провести?", - запитав Дубневич.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів 25 травня призначив Віталія Жураківського виконувачем обов’язків голови правління публічного акціонерного товариства "Українська залізниця" "до початку виконання головою правління зазначеного товариства повноважень за посадою".

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів призначив Войцеха Бальчуна керівником ПАТ "Укрзалізниця" 20 квітня, а 16 травня він був представлений колективу компанії.

При цьому, за словами першого заступника міністра інфраструктури Євгена Кравцова Бальчун приступить до виконання обов'язків через кілька тижнів.

Перед тим міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомляв журналістам, що новий керівник ПАТ "Українська залізниця" Войцех Бальчун розпочне роботу з 24 травня 2016 року.

А Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман очікує, що контракт з новопризначеним керівником "Укрзалізниці" Войцехом Бальчуном буде підписаний вже поточного тижня.

Раніше Укрінформ також повідомляв, що призначений 20 квітня новий керівник УДППЗ "Укрпошта" Ігор Смілянський також досі не розпочав виконувати обов'язки. За озвученою версією, на даний час він ще звільняється з попередньої роботи. До призначення керівником "Укрпошти" Смілянський працював у Нью-Йорку (США) в американському офісі міжнародної аудиторської компанії KPMG.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-