Порошенко подякував Грузії за

Порошенко подякував Грузії за "побратимську підтримку"

Укрінформ
Україна високо цінує перевірені часом відносини дружби з Грузією та побратимську підтримку нашої держави у боротьбі проти російської агресії.

Про це йдеться у вітанні Президента України Петра Порошенка з нагоди 25-ї річниці незалежності Грузії, повідомляє прес-служба Глави держави.

"Упевнений рух Вашої країни шляхом демократії і системної модернізації, обраний курс європейської та євроатлантичної інтеграції, а також збалансована зовнішня політика зміцнили авторитет Грузії на міжнародній арені. Високо цінуємо перевірені часом відносини дружби між Україною і Грузією та побратимську підтримку нашої держави у боротьбі проти російської агресії", - йдеться у вітанні.

При цьому, Порошенко висловив переконання, що спільні зусилля і надалі спрямовуватимуться на поглиблення взаємовигідного партнерства на благо українського і грузинського народів.

Він також ще раз підтвердив рішучу підтримку Україною незалежності, суверенітету і територіальної цілісності Грузії в її міжнародно визнаних кордонах.

Глава Української держави побажав президенту Грузії міцного здоров’я та подальших успіхів у державній діяльності, а дружньому народові Грузії – миру, добробуту і процвітання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-