Гройсман: Треба нарешті взятися за відновлення справедливості

Гройсман: Треба нарешті взятися за відновлення справедливості

Укрінформ
План пріоритетних кроків уряду буде затверджений з урахуванням пропозицій громадськості і буде спрямований на забезпечення зростання національної економіки та упровадження ефективної соціальної політики.

Про це заявив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні Національної ради реформ під головуванням Президента України Петра Порошенка у середу, 25 травня, повідомляє Урядовий портал.

За його словами, план містить чіткі пріоритети роботи для кожного міністерства та визначає завдання, які мають бути виконані до кінця поточного року. "Ми маємо врешті-решт розпочати відновлення справедливості в нашій країні, нам потрібно забезпечити зростання стандартів життя людей, це кожен може сьогодні сказати, що це найголовніше наше завдання", - зазначив Гройсман.

Зробити це, на його думку, можна лише через економічне зростання, макроекономічну стабілізацію, створення робочих місць, прогнозованість державної політики та багато інших речей, які дозволять наповнити держбюджет і забезпечити розвиток підприємництва, забезпечити, у тому числі, ефективну систему соціального захисту.

План пріоритетних кроків передбачає п'ять пріоритетних напрямків роботи уряду. Серед них: забезпечення макроекономічної стабільності, підвищення ефективності державного управління і послуг, ефективної протидії, запобігання та боротьби з корупцією, створення сприятливих умов для ведення бізнесу, а також зміну судової системи.

"Верховенство права, судова система має бути абсолютно адекватною, оскільки вона є фундаментально важливою для нашого суспільства. Я думаю, що найближчим часом у нас будуть певні кроки вперед", - зауважив  Гройсман.

Крім того, пріоритетним напрямком роботи уряду є відновлення безпеки держави і громадян.

"Сильна економіка, сильні інвестиції в оборонну сферу, безпеку - це буде означати, що ми зможемо адекватно реагувати на виклики, які сьогодні, на превеликий жаль, є", - наголосив Прем'єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-