Савченко з понеділка вже може ставати до роботи - Регламентний комітет

Савченко з понеділка вже може ставати до роботи - Регламентний комітет

Укрінформ
Звільненій сьогодні Надії Савченко не потрібно виконувати додаткові юридичні процедури, аби приступити до виконання обов'язків народного депутата України.

Про це заявив заступник голови Комітету ВР з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради Володимир Арешонков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Надія Савченко вже склала присягу перед народом України, юридично все було витримано правильно: її адвокати надали відеоролик, де вона складала присягу, після цього до парламенту було передано підписаний нею текст присяги. Якщо вона захоче, ми можемо ще раз провести таку процедуру, але як морально-політичний момент. Я думаю, що цього не потрібно, вона з наступного тижня може починати працювати як депутат Верховної Ради", - сказав Арешонков.

 Він додав, що апарат ВР швидко підготує їй картку для голосування, у сесійній залі у неї є визначене місце з табличкою з її прізвищем.

"Я сподіваюсь, що у вівторок вона вже буде у залі Верховної Ради брати участь у роботі і голосуванні", - резюмував Арешонков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-