Згуладзе назвала причину відмови від політичної кар'єри

Згуладзе назвала причину відмови від політичної кар'єри

Укрінформ
Екс-перший заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе заявила, що відмовляється від урядової чи політичної кар'єри на користь виховання 5-річного сина.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Цензор.НЕМАЄ.

"Я стала мамою в більш зрілому віці, не в 20 років. А моєму синові 5 років, і він для мене - все. Ось одна з причин, через яку я відмовляюся від урядової чи політичної кар'єри. Довелося б від багато чого важливого відмовитися! Я цього не хочу. Для мене важливіші інші речі", - сказала Згуладзе.

У той же час вона зазначила, що після відходу з посади першого заступника глави МВС очолить так звану "технічну групу радників" при МВС.

"Це буде нетипова група радників; не така, як та, що була в міністерстві. Це буде дуже технічна група", - зазначила реформатор, підкресливши, що група буде саме "технічна", а не "технократична".

За словами Згуладзе, в групу увійдуть люди, які не знайомі широкій громадськості, але є фахівцями в своїх галузях, і вже через 2-3 місяці будуть презентовані деякі напрямки роботи цієї групи радників.

Зокрема, серед сфер роботи групи вона назвала реформу міжрайонних реєстраційно-екзаменаційних відділів (МРЕВ) і пожежної служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-