Порошенко закликав Португалію підтримати озброєну місію ОБСЄ на Донбасі

Порошенко закликав Португалію підтримати озброєну місію ОБСЄ на Донбасі

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко закликав Португалію підтримати направлення озброєної поліцейської місії ОБСЄ на Донбас.

Про це він сказав під час двосторонньої зустрічі з Прем’єр-міністром Португальської Республіки Антоніу Луїшем Сантушем да Кошта, повідомляє прес-служба Глави держави.

"При обговоренні поточної ситуації на Донбасі Президент України привернув увагу співрозмовника до тривалого порушення Мінських домовленостей російською стороною. Він закликав португальську сторону підтримати направлення озброєної поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі", - йдеться у повідомленні.

Глава держави подякував португальському уряду за послідовну підтримку територіальної цілісності та суверенітету України в рамках ЄС та міжнародних організацій. Він також висловив переконання, що численна українська громада Португалії й надалі буде важливим чинником дружніх відносин між двома державами. Порошенко наголосив, що очікуване найближчим часом запровадження безвізового режиму ЄС для громадян України стане черговим кроком до посилення міжлюдських контактів України та Португалії.

Співрозмовники наголосили на великих можливостях посилення двосторонньої співпраці, зокрема в економічній сфері.

Фото прес-служби Президента України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-