Юрист, що

Юрист, що "оцінювала" виведення грошей Порошенка, виявилася ватницею – нардеп

Укрінформ
Юрист Олена Константіноу, яка "оцінювала" ситуацію в розслідуванні про так звані виведення грошей Президента України Петра Порошенка в офшори, є прихильницею російської агресії і симпатизує путінській політиці.

Про це у Фейсбуці пише нардеп Володимир Ар'єв.

"Є суттєве доповнення до інформації хто така юристка Єлена Константіноу, яка "оцінювала" ситуацію у розслідуванні про так званий вивід грошей Порошенком. Можна сперечатися щодо її минулого, але сьогодні вона є найсправжнісінькою ватницею. Глибокою і переконаною", - заявляє Ар’єв.

При йьому нардеп наводить докази її сторінці у Фейсбуці.

"Тому ще раз підкреслю - звертатися за оцінкою до таких "експертів" щодо оцінки дій українського Президента, все одно що просити серійного вбивцю розповісти про гуманізм. Чому прямо до російського прем’єра Медведева не звернулися? Той в офшорних схемах розуміється як ніхто. Але цікаво і те що ватницю-юристку для українського розслідування авторизував міжнародний консорціум розслідувачів. Хочу вірити що просто не подумали", - додав депутат, зауваживши, що "варто перевіряти не тільки факти, але і експертів, які їх коментують".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-