У Раді обговорили

У Раді обговорили "податкових білок" і "мисливців за привидами"

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій попросив народного депутата Тетяну Острікову роз'яснити парламенту терміни, які вона вжила, звертаючись до Прем'єр-міністра, а саме «податкові білки» та «СБУшні мисливці за привидами».

Про це Парубій заявив з президії ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Лексикон українського парламенту розширюється, прошу вас, пані Тетяно Острікова, розшифрувати парламенту терміни «білки» та «мисливці за привидами», - сказав Парубій.

До цього народний депутат Острікова зверталася до Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, говорячи про зловживання податкової поліції та зловживання на митниці з боку працівників СБУ.

«Шановний, Прем'єр-міністре, були податкові білки - стали СБУшні мисливці за привидами. Ви знаєте, що всі ці служби дуже добре між собою співпрацюють. Ті перестали тероризувати бізнес - з'явилися СБУшні банд-формування, які на митницях тероризують чесних імпортерів», - сказала Острікова.

Прем'єр-міністр зауважив, що «податкові білки» вже повернулися на базу дислокації».

«Я думаю, що це невеличка перемога, що «білки» повернулися на базу дислокації. Кожна «білка» отримає своє - я можу це гарантувати», - сказав Гройсман.

Він також зауважив, що митна система також буде оновлюватися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-