Одна з болгарських партій залишає правлячу коаліцію

Одна з болгарських партій залишає правлячу коаліцію

Укрінформ
Партія «Альтернатива болгарському відродженню» залишає правлячу в країні коаліції і відкликає членів партії з керівних посад в уряді.

Про це заявив лідер партії, екс-президент Болгарії Георгій Пирванов на з'їзді політсили, що відбувся у Софії, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Наша партія не бажає стати п'ятим колесом возу у владі. Проблема полягає не у відсутності діалогу між партіями коаліції, а у відсутності ефективності роботи Кабінету міністрів», - заявив Пирванов.

Він позначив і головну мету партії на найближчу перспективу – початок консультацій з усіма опозиційними силами щодо висунення єдиного кандидата на майбутніх президентських виборах.

Раніше представники правлячої коаліції звинуватили АБР та інші опозиційні сили у спробі створення нової пропутінської коаліції в країні.

До складу коаліційного уряду Болгарії входять представники партії ГЄРБ (Громадяни за європейський розвиток Болгарії), Реформаторського блоку, Патріотичного фронту і «Альтернативи болгарському відродженню».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-